Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Ningú no dubta a modificar alguns hàbits al moment d'estalviar una mica de diners i menys si aquests hàbits són fàcils de corregir en conduir. Això és el que volem compartir amb tu des de Fast Bikes: consells per estalviar en combustible. Gestos simples faran que estalviïs un 20% en el consum de benzina. Pareu atenció!


#1 Carregar benzina al matí

En principi no sembla que l'hora de proveir pogués tenir algun tipus d'influència en el consum, però no és així. El que és aconsellable és fer-ho als matins quan la temperatura és més baixa. Les benzineres tenen els tancs sota terra i el fred nocturn fa que la gasolina estigui més freda i tingui més densitat. D'aquesta manera podeu injectar més benzina en un mateix volum. A més, controla la velocitat d'ompliment. Una menor velocitat a la càrrega evitarà que un percentatge de la gasolina que entra al dipòsit es converteixi en vapor.

També t'aconsellem no esgotar al màxim la quantitat de benzina al dipòsit, ja que per la ubicació que té a la moto, està exposat a la calor del motor i del sol. Com més baix sigui el nivell de combustible més gran serà l'evaporació i estaràs perdent una mica de la gasolina.


#2 Vigilar la pressió dels pneumàtics

Portar els pneumàtics amb menys pressió de l'adequada augmenta la superfície de fregament i demana una potència més gran del motor. A més recorda que una pressió baixa torna a la moto més maldestre i ens treu precisió. Una pressió per sobre del que és òptim farà que els pneumàtics es desgastin més ràpid ia més es perdrà adherència. Davant de qualsevol dubte consulta amb professionals.


#3 Funcionament eficient de la moto

Aquest punt pot sonar més que obvi, però de vegades oblidem o posposem les revisions i això pot estar generant un consum de gasolina més gran. Un motor eficient consumirà el que és just. Tot manteniment és important, però hi ha dos punts a destacar: el filtre d'aire i el sistema de frenada. Un filtre d'aire net afavorirà l'aspiració d'aire i evitarà que es cremi més gasolina de la necessària. Quant al sistema de frenada, és important evitar qualsevol fregament que es pugui generar. Para especial atenció que els pistons de les pinces no xoquin amb els pneumàtics. Recorda que a Fast Bikes tenim ofertes de revisions des de € 19.95! Vine a veure'ns i assegura't que tot és ok.


#4 Accelerar i desaccelerar la teva moto

Conduir evitant accelerar i frenar de cop us ajudarà a estalviar combustible. Guanyar velocitat de manera suau és la millor manera d'evitar un consum innecessari de benzina. Aprofita la inèrcia del moviment en baixar una costa o en acostar-te a un semàfor. Mantenir la distància de seguretat és important per a evitar accidents i també és una bona manera d'evitar les frenades brusques.


#5 Mantenir la velocitat de la moto

Mantenir la velocitat constant a l'hora de conduir és un punt clau a l'hora de estalviar gasolina. El millor és passar de marxa en marxa sense esgotar les revolucions del motor fins a assolir la velocitat desitjada i mantenir-la. Aquest és un dels trucs més senzills, però menys seguits pels motoristes, per estalviar combustible i diners amb la moto.


#6 Apaga el motor de la moto

Si estaràs detingut més de 50 segons, et recomanem que apaguis el motor. Aquesta acció podria substituir el sistema Start-Stop que incorporen els cotxes per evitar el consum innecessari de combustible.


#7 Cuida la cadena de la moto

La cadena de la teva moto ha d'estar al punt òptim de tensió i sempre ben greixada. Una cadena descurada, sense greixar i mal tensada resta prestacions i això genera com a conseqüència un major consum de gasolina. Aquesta és una altra de les tasques de manteniment que podeu realitzar per evitar una despesa injustificada.


#8 Disminueix el pes a transportar amb la moto

Les maletes de les motos i els baguls dels scooters són un pes extra a transportar i farà que consumisques més carburant. Si no necessites transportar objectes, treu aquests accessoris i notaràs la diferència en el consum.


#9 Millora l'aerodinàmica

Com més petita sigui la resistència al vent, menor és l'esforç que realitza la moto per desplaçar-se. Per moure's sobre dues rodes sempre és millor fer servir roba tècnica que roba normal. Evita la roba excessivament solta que pugui frenar l'avenç de la mot. A més, la roba tècnica protegirà el conductor en una hipotètica caiguda.

Si retires els accessoris com a maletes i baguls també milloraràs la aerodinàmica de la moto en si.


Vigilar l'estil de conducció i mantenir la moto en perfecte estat són els dos consells d'or que engloben els 9 punts clau esmentats. Una moto que funciona bé sempre és més eficient a tot nivell. No oblidis que pots passar a veure'ns per qualsevol dels nostres dos tallers a Barcelona, sense cita prèvia. Fast Bikes està a la teva disposició!

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia