Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Servei ràpid per a la teva moto

El nostre nom ens defineix, som una empresa dedicada al "taller de servei ràpid". Aquest concepte tan arrelat al sector de l'automòbil, no és fàcil de trobar en el món de les motos. La rapidesa en les reparacions són un benefici tant per a tu com per a nosaltres, tu t’emportes la teva moto al més aviat possible i nosaltres passem al proper client.

Fast Bikes assenyala el camí i es converteix en una empresa d'avantguarda amb preus immillorables en les primeres marques, excel·lent qualitat de servei i una rapidesa innovadora en el sector de les motocicletes.

El nostre equip està format per joves professionals amb una àmplia experiència tant en la reparació de motos com en el món de la competició. Consulta els nostres SERVEIS.

L'objectiu de Fast Bikes és satisfer al client amb la nostra eficiència, rapidesa i preus imbatibles.

Què ens diferencia?

RAPIDESA: El nostre compromís és reparar la teva moto al més aviat possible, un motiu més que important per triar-nos. Som els primers en eficiència i recuperaràs la teva moto en temps rècord. Sense cita prèvia, sense esperes, revisem la teva moto i et donem un diagnòstic Fast.

EFICIÈNCIA: La velocitat d'atenció en Fast Bikes no disminueix l'eficiència dels nostres serveis, és un plus i en tot moment va lligat a la professionalitat de l'empresa. Els nostres professionals garanteixen la qualitat de les reparacions, sustentats per equips d'alta tecnologia, una contínua actualització i la millor de les actituds. Veniu i poseu-nos a prova!

PREUS: Tenim preus altament competitius en tota gamma de productes. Demana'ns un pressupost i ho comprovaràs. A més sempre tenim preus especials que podràs consultar en el nostre apartat d'OFERTES. Podem oferir-te els millors preus sense haver de renunciar a les primeres marques en recanvis i productes.

SENSE CITA PRÈVIA: Els imprevistos no són un problema a Fast Bikes. Et rebem i ens comprometem a solucionar el problema de la teva moto al moment o el més aviat que ens sigui possible. Això fa que la nostra relació Preu - Temps - Qualitat sigui òptima.
El servei a Fast Bikes és integral, sigui quin sigui el problema de la moto, pots estar segur que ho solucionarem.

TRANSPARÈNCIA: Els pressupostos exactes i tancats denoten una transparència difícil de trobar en tallers de reparació de motos. No tindràs sorpreses amb els nostres preus i més sempre estaràs segur de comptar amb la màxima qualitat.
El nostre taller té les portes obertes als clients. Pots conèixer l'estat de la reparació de la teva moto en qualsevol moment. No ens molestes, ens ajudes.

Testimonis de clients.

santi Customer

Excelente servicio, simpatía, buen humor y capacidad de resolución rápida. Un sitio para volver sin duda.

Veure a Google

Raúl Ramón De Antonio

Servicio rápido de reparación de motos con precios muy competitivos

Veure a Google

david recarte

Puntualidad,profesionalidad y atención al cliente perfectas

Veure a Google

Jordi Martinez

Rápido, eficaz y económico. Y de confianza, no te meten ninguna reparación innecesaria. En 1hora la moto lista.

Veure a Google

Nacho Teixidor

Primera vez que voy (por sus reseñas en google). Me asesoraron y ajustaron la cadena de mi cb600f GRATIS y sin compromiso. Me dieron cita rápido para realizar la revisión de mi moto y en 1.5h estaba lista para recoger...mecánicos jóvenes con ganas de trabajar, atentos y MUY profesionales. Un gustazo visitarlos. Lo recomiendo 100%.

Veure a Google

Gokhan Aygun

Atencion, puntualidad, calidad de servicio, todo perfecto! Ojala hicieran mas cosas, llevaria mi moto para todo lo que sea! #Diablo #Rosso

Veure a Google

Berta Rodríguez

Me cambiaron los neumáticos y estoy encantada tanto con el trato como por el producto. Volveré sin duda.

Veure a Google

Albert Julià Sala

Demuestran que el servicio excelente y los precios economicos son compatibles.

Veure a Google

Cristian Sanchez

Excelente taller. Personal muy amable, rápido y profesional. Sin duda será mi taller de confianza en Barcelona

Veure a Google

Shannon Arena

5 años después sigo usando el taller. Es que le daría un 10 ..sobre 5!! Gracias Oriol!! -- La experiencia en Fast Bikes no podría ser mejor! Es un 10/10 porque no se puede dar más. La calidad del servicio, el trato excelente del personal, la rapidez y un precio inmejorable hacen del taller una verdadera joya más que recomendable!

Veure a Google

Oriol Bcn

Siempre llevo la moto aquí y todo perfecto calidad precio imbatible

Veure a Google

Carlos Ramos

Excelente taller, hasta ahora el mejor que he visitado en Barcelona.

Veure a Google

Oscar Ll

Es mi taller de confianza. Atención al cliente de 10 y un trabajo excelente de todo el equipo. Rapidez en todos sus servicios, asesoramiento y reparaciones con precios más que aceptables, continuas ofertas en recambios y mantenimiento. Totalmente recomendable. Sin duda el mejor que conozco en muchos años.

Veure a Google

javier majo

Ràpids, professionals i atès en Català. Tornaré.

Veure a Google

Óscar Gómez

Excelente servicio y muy profesionales. La moto lista de un día para el otro. Aconsejan de manera excepcional y siempre atienden de manera muy educada. Muy recomendable!

Veure a Google

Beatriz Valladares Perez

Muy rápidos, buen trato y precio totalmente razonable

Veure a Google

Gregorio Alonso

Buen espacio para la moto, buen trato y buenas soluciones.

Veure a Google

Joan J Garcia

Amabilitat, profesionalitat preu inmillorable i sensa demana hora previa, encara que es millor demanarla, segur que torno

Veure a Google

Erika M Ferreira

Excelente taller y la atención es muy buenas los chicos son amables y atentos a las necesidades de cada cliente.

Veure a Google

Juanjo Padial

Trato profesional y rápido

Veure a Google

Manuel López

Trabajo rápido y muy profesional, mucha gente trabajando. Con precios muy comedidos. A partir de ahora será mi taller de referencia.

Veure a Google

Horari

DL a DV: 9.00 - 13.30, 15.30 - 19.00 h
Dissabtes: 9.00 - 13.00 h

Atenem
sense cita prèvia