Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Servei ràpid per a la teva moto

El nostre nom ens defineix, som una empresa dedicada al "taller de servei ràpid". Aquest concepte tan arrelat al sector de l'automòbil, no és fàcil de trobar en el món de les motos. La rapidesa en les reparacions són un benefici tant per a tu com per a nosaltres, tu t’emportes la teva moto al més aviat possible i nosaltres passem al proper client.

Fast Bikes assenyala el camí i es converteix en una empresa d'avantguarda amb preus immillorables en les primeres marques, excel·lent qualitat de servei i una rapidesa innovadora en el sector de les motocicletes.


El nostre equip està format per joves professionals amb una àmplia experiència tant en la reparació de motos com en el món de la competició. Consulta els nostres SERVEIS.
L'objectiu de Fast Bikes és satisfer al client amb la nostra eficiència, rapidesa i preus imbatibles

Què ens diferencia?

RAPIDESA: El nostre compromís és reparar la teva moto al més aviat possible, un motiu més que important per triar-nos. Som els primers en eficiència i recuperaràs la teva moto en temps rècord. Sense cita prèvia, sense esperes, revisem la teva moto i et donem un diagnòstic Fast.

EFICIÈNCIA: La velocitat d'atenció en Fast Bikes no disminueix l'eficiència dels nostres serveis, és un plus i en tot moment va lligat a la professionalitat de l'empresa. Els nostres professionals garanteixen la qualitat de les reparacions, sustentats per equips d'alta tecnologia, una contínua actualització i la millor de les actituds. Veniu i poseu-nos a prova!

PREUS: Tenim preus altament competitius en tota gamma de productes. Demana'ns un pressupost i ho comprovaràs. A més sempre tenim preus especials que podràs consultar en el nostre apartat d'OFERTES. Podem oferir-te els millors preus sense haver de renunciar a les primeres marques en recanvis i productes.

SENSE CITA PRÈVIA: Els imprevistos no són un problema a Fast Bikes. Et rebem i ens comprometem a solucionar el problema de la teva moto al moment o el més aviat que ens sigui possible. Això fa que la nostra relació Preu - Temps - Qualitat sigui òptima.
El servei a Fast Bikes és integral, sigui quin sigui el problema de la moto, pots estar segur que ho solucionarem.

TRANSPARÈNCIA: Els pressupostos exactes i tancats denoten una transparència difícil de trobar en tallers de reparació de motos. No tindràs sorpreses amb els nostres preus i més sempre estaràs segur de comptar amb la màxima qualitat.
El nostre taller té les portes obertes als clients. Pots conèixer l'estat de la reparació de la teva moto en qualsevol moment. No ens molestes, ens ajudes.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia