Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Política de privadesa

El Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, estableix un nou enfocament per al control i el tractament de les dades de caràcter personal. Hem revisat i adaptat la nostra política de privadesa als nous requisits i volem oferir més informació i transparència en relació amb el tractament de les dades personals.
FASTBIKESBCN, S.L amb CIF:B62726658 és responsable del tractament de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i clients, així com de les dades que puguin ser recollides a través del lloc web.

Finalitat del tractament de les dades.

Les vostres dades de caràcter personal es demanen amb la finalitat de prestar i mantenir els serveis acordats contractualment així com poder informar-vos sobre els nous productes i serveis.
Les operacions, gestions i procediments tècnics que es realitzin de forma automatitzada o no automatitzada i que possibilitin la recollida, emmagatzematge, modificació, transferència i altres accions sobre dades de caràcter personal, tenen la consideració de tractament de dades personals.
FASTBIKESBCN, S.L procedirà a tractar les dades de caràcter personal de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada.

Dades recollides per a la prestació d´un servei

Les dades de caràcter personal que ens faciliti per a la prestació d´un servei seran els mínims exigibles per poder elaborar el contracte així com per poder oferir-vos els serveis que vostè contracti i per al compliment de les obligacions legals.
Les dades seran conservades durant els terminis legalment establerts.

Dades recollides per sol·licitar informació a través del formulari web.

Les dades personals demanades a través del formulari web per a la petició d´informació tenen com a finalitat l'enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
El tractament de les dades en aquest cas està legitimat pel consentiment exprés que vostè ens presta en acceptar l'enviament de la informació aportada a través del formulari.

Exercici dels drets.

D´acord amb els drets que confereix el Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir els drets d´accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades dirigint la vostra petició a la adreça postal indicada o al correu electrònic info@fastbikesbcn.es.
Per a l'exercici dels drets s'haurà d'identificar mitjançant la presentació del vostre DNI.

Destinataris

FASTBIKESBCN, S.L informa als usuaris que les seves dades personals no seran comunicades a tercers, llevat que aquesta comunicació de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d'una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest darrer cas, els destinataris de les seves dades poden ser empreses del grup així com determinats encarregats del tractament necessaris per a la correcta prestació dels serveis).
FASTBIKESBCN, S.L manté uns criteris estrictes de selecció d'encarregats de tractament i es compromet contractualment amb cadascun a complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades

Variació de les dades.

Mentre no ens comuniquin el contrari, entendrem que les dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació.

Per a qualsevol reclamació podeu adreçar-vos a FASTBIKESBCN, S.L També podeu adreçar-vos a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agdp.es.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia