Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Manteniment de moto


Si has de passar la ITV, FAST BIKES t'ofereix el servei PRE-ITV perquè no tinguis sorpreses a l'hora de passar la inspecció. Informa't sobre les nostres ofertes de revisions moto molt barates. Truca'ns o vine a veure'ns. Un bon manteniment de la teva moto farà que tingui una llarga vida útil, tu estaràs tranquil i podràs sentir-te segur.

Revisions


des de


19,95

¡Infórmate!

Hi ha punts clau a comprovar per assegurar que la teva conducció és segura i responsable:


La neteja permet detectar errors a simple vista com ser punts òxid incipient i fa que les peces es mantinguin millor. Els porus de les gomes netes s'obren i permeten que mantinguin la seva flexibilitat. Eliminar la brutícia de la cadena impedirà un augment en la fricció. L'ús de cera a més de fer que la teva moto llueixi brillant, repel·leix l'aigua i evitarà que aquesta s'acumuli en els petits buits podent començar lents processos corrosius.


Els pneumàtics fan possible que et desplacis de manera segura a la teva motocicleta, comprovar la pressió d'aire regularment és de summa importància, ja que d'aquesta manera garanteixen el correcta adherència al terreny. La seva antiguitat i els km recorreguts afectaran el dibuix dels pneumàtics. És comú l'aparició d’esquarterats que denoten que els teus pneumàtics necessiten una revisió. L'equilibrat són fonamentals per garantir el desgast parell dels pneumàtics, així com un caminar lliure de vibracions i ple de confort


La cadena ha de mantenir-se ben greixada per evitar el començament de l'procés corrosiu i la generació de sorolls per frec. La tensió correcta evitarà talls inesperats i generarà un correcte funcionament de totes les peces de la teva moto.


Controlar periòdicament els frens és bàsic per a la teva seguretat. És molt important controlar el nivell dels líquids de frens i fins i tot canviar-regularment perquè aquest es mantingui fresc i així garanteixi l'òptim funcionament dels teus frens. Revisar l'estat de les pastilles de frens que treballen a fricció et permetrà estar segur que tens el complet control sobre la teva moto.

Comprovar l'estat de les llums davant i del darrere és fonamental per a la seguretat dels teus desplaçaments nocturns o en dies amb boira. Permeten que vegis i que et vegin. Hi ha diferents estils i afectaran tant a la teva seguretat com a l'aspecte de la teva moto.


Si la teva moto té líquid refrigerant és important comprovar el seu nivell per assegurar la correcta refrigeració del motor. El seu control i canvi és una tasca de dificultat baixa, però has de tenir en compte els consells dels fabricants. Aquesta tasca està relacionada també als km que recorris amb la teva moto.Mantenir el nivell d'oli és fonamental, ja que és el fluid que redueix la fricció entre les parts mòbils del motor, a més de funcionar també com a refrigerant. Lubrica i actua com una fina capa que permet el moviment de les diferents peces sense desgastos prematurs. L'oli més prevé l'oxidació. Les viscositats canvien i es recomana seguir l’aconsellat per les primeres marques per mantenir la teva moto fort i en perfecte estat de manteniment.


Nacho Teixidor

Primera vez que voy (por sus reseñas en google). Me asesoraron y ajustaron la cadena de mi cb600f GRATIS y sin compromiso. Me dieron cita rápido para realizar la revisión de mi moto y en 1.5h estaba lista para recoger...mecánicos jóvenes con ganas de trabajar, atentos y MUY profesionales. Un gustazo visitarlos. Lo recomiendo 100%.

Ver en Google

F. Gómez

Gente seria, eficiente y maja. Llevo años cambiando los neumáticos tanto en Aribau como en Llacuna.

Ver en Google

Joan J Garcia

Amabilitat, profesionalitat preu inmillorable i sensa demana hora previa, encara que es millor demanarla, segur que torno

Ver en Google

Carlos Roa

Muy rápidos y profesionales, seguiré llevándola siempre a este local para mis mantenimientos.

Ver en Google

Juan C

Acudí a fast bikes por un problema en el neumático delantero de mi moto, le habían salido 3 bultos y era imposible conducir de forma segura con ello. Le comenté al chico la situación y me atendió tratando de facilitarme la reparación de la forma más económica (ofreciéndome descuentos si cambiaba ambos neumáticos) ya que realmente me salía mucho mejor de precio cambiar ambos. El trabajo lo realizaron muy rápido y de forma muy eficiente. Estoy muy agradecido y seguro que volveré

Ver en Google

GM

Moto revisada en tiempo récord y súper económico.

Ver en Google

Oscar Ll

Es mi taller de confianza. Atención al cliente de 10 y un trabajo excelente de todo el equipo. Rapidez en todos sus servicios, asesoramiento y reparaciones con precios más que aceptables, continuas ofertas en recambios y mantenimiento. Totalmente recomendable. Sin duda el mejor que conozco en muchos años.

Ver en Google

Gonzalo Turell Silva

Estupendo y rápido servicio. Todos los chavales muy simpáticos y dispuestos. Muy recomendable para neumáticos y reparaciones rápidas

Ver en Google

miguel cabeza

Al ser especializado en neumáticos, son expertos y todo está adaptado para hacerlo bien. Tienen buenos precios, entiendo que por el volumen de trabajo. Bien organizados.

Ver en Google

Jordi Martinez

Rápido, eficaz y económico. Y de confianza, no te meten ninguna reparación innecesaria. En 1hora la moto lista.

Ver en Google

Horari tallers:


Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Llacuna: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat temporalment


Atenem sense cita prèvia