Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Manteniment de moto


Si has de passar la ITV, FAST BIKES t'ofereix el servei PRE-ITV perquè no tinguis sorpreses a l'hora de passar la inspecció. Informa't sobre les nostres ofertes de revisions moto molt barates. Truca'ns o vine a veure'ns. Un bon manteniment de la teva moto farà que tingui una llarga vida útil, tu estaràs tranquil i podràs sentir-te segur.

Revisions


des de


24,95

¡Infórmate!

Hi ha punts clau a comprovar per assegurar que la teva conducció és segura i responsable:


La neteja permet detectar errors a simple vista com ser punts òxid incipient i fa que les peces es mantinguin millor. Els porus de les gomes netes s'obren i permeten que mantinguin la seva flexibilitat. Eliminar la brutícia de la cadena impedirà un augment en la fricció. L'ús de cera a més de fer que la teva moto llueixi brillant, repel·leix l'aigua i evitarà que aquesta s'acumuli en els petits buits podent començar lents processos corrosius.


Els pneumàtics fan possible que et desplacis de manera segura a la teva motocicleta, comprovar la pressió d'aire regularment és de summa importància, ja que d'aquesta manera garanteixen el correcta adherència al terreny. La seva antiguitat i els km recorreguts afectaran el dibuix dels pneumàtics. És comú l'aparició d’esquarterats que denoten que els teus pneumàtics necessiten una revisió. L'equilibrat són fonamentals per garantir el desgast parell dels pneumàtics, així com un caminar lliure de vibracions i ple de confort


La cadena ha de mantenir-se ben greixada per evitar el començament de l'procés corrosiu i la generació de sorolls per frec. La tensió correcta evitarà talls inesperats i generarà un correcte funcionament de totes les peces de la teva moto.


Controlar periòdicament els frens és bàsic per a la teva seguretat. És molt important controlar el nivell dels líquids de frens i fins i tot canviar-regularment perquè aquest es mantingui fresc i així garanteixi l'òptim funcionament dels teus frens. Revisar l'estat de les pastilles de frens que treballen a fricció et permetrà estar segur que tens el complet control sobre la teva moto.

Comprovar l'estat de les llums davant i del darrere és fonamental per a la seguretat dels teus desplaçaments nocturns o en dies amb boira. Permeten que vegis i que et vegin. Hi ha diferents estils i afectaran tant a la teva seguretat com a l'aspecte de la teva moto.


Si la teva moto té líquid refrigerant és important comprovar el seu nivell per assegurar la correcta refrigeració del motor. El seu control i canvi és una tasca de dificultat baixa, però has de tenir en compte els consells dels fabricants. Aquesta tasca està relacionada també als km que recorris amb la teva moto.



Mantenir el nivell d'oli és fonamental, ja que és el fluid que redueix la fricció entre les parts mòbils del motor, a més de funcionar també com a refrigerant. Lubrica i actua com una fina capa que permet el moviment de les diferents peces sense desgastos prematurs. L'oli més prevé l'oxidació. Les viscositats canvien i es recomana seguir l’aconsellat per les primeres marques per mantenir la teva moto fort i en perfecte estat de manteniment.


y. meulin

Me encanta este lugar no sólo por el Precio que tienen dando el mismo servicio que otros talleres q cobran el doble, tambien por la Rapidez y eficiencia. 0 preocupaciones en este taller, me avisan de cualquiera cosa q tenga la moto y me aconsejan e informan detalladamente y aunq van a piñón sacan tiempo para dialogar con el cliente y explicarte todo por encima de bien. Es mi lugar de confianza, sin duda

Ver en Google

Jordi S.

Buen servicio, rápidos y prácticamente con todos los servicios esenciales para tu moto a un precio competitivo. Lo más importante: normalmente sin cita previa. Trabajan, te das un paseo y vuelves a por tu moto. Muy contento.

Ver en Google

Joan J Garcia

Amabilitat, profesionalitat preu inmillorable i sensa demana hora previa, encara que es millor demanarla, segur que torno

Ver en Google

Jordi Martinez

Rápido, eficaz y económico. Y de confianza, no te meten ninguna reparación innecesaria. En 1hora la moto lista.

Ver en Google

Jose Garcia

Bueno, bonito, barato... Y rápido, ya he repetido 3 veces y las que quedan

Ver en Google

Carles Rius Prieto

Excel·lent, totalment recomanable. L'atenció al client és molt bona. Les reparacions rápides, de qualitat i a bon preu.

Ver en Google

Antonio Padula

Excelente atención y buena mano de obra especializada lo recomiendo

Ver en Google

Ruben Nuñez

Sin duda para mi el mejor taller para cambiar neumáticos de barcelona. No sólo por precio, la atención y profesionalidad se suman. Ya hace tiempo que para cualquier duda, o arreglo la moto va para allá. Y además lo hacen siempre muy rápido, todo lo que se puede claro. Siempre lo recomiendo a todos mis amigos y conocidos.

Ver en Google

Yago Puig

Muy buen trato al cliente, intentan ayudarte lo mejor posible y aconsejan muy bien, resuelven todas las dudas que tengas. Y en menos de 1 hora tenía los neumáticos cambiados!

Ver en Google

Edgar C

Muy buen servicio y atención. Me atendió para arreglar unos problemas en mi Suzuki Bandit y la verdad que quedé más que satisfecho. Mi taller de confianza sin duda!

Ver en Google

Horari tallers:


Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat temporalment


Atenem sense cita prèvia