Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Manteniment de moto

Si has de passar la ITV, FAST BIKES t'ofereix el servei PRE-ITV perquè no tinguis sorpreses a l'hora de passar la inspecció. Informa't sobre les nostres ofertes de revisions moto molt barates. Truca'ns o vine a veure'ns. Un bon manteniment de la teva moto farà que tingui una llarga vida útil, tu estaràs tranquil i podràs sentir-te segur.

Revisions

des de

19,95

¡Infórmate!

Hi ha punts clau a comprovar per assegurar que la teva conducció és segura i responsable:

La neteja permet detectar errors a simple vista com ser punts òxid incipient i fa que les peces es mantinguin millor. Els porus de les gomes netes s'obren i permeten que mantinguin la seva flexibilitat. Eliminar la brutícia de la cadena impedirà un augment en la fricció. L'ús de cera a més de fer que la teva moto llueixi brillant, repel·leix l'aigua i evitarà que aquesta s'acumuli en els petits buits podent començar lents processos corrosius.

Els pneumàtics fan possible que et desplacis de manera segura a la teva motocicleta, comprovar la pressió d'aire regularment és de summa importància, ja que d'aquesta manera garanteixen el correcta adherència al terreny. La seva antiguitat i els km recorreguts afectaran el dibuix dels pneumàtics. És comú l'aparició d’esquarterats que denoten que els teus pneumàtics necessiten una revisió. L'equilibrat són fonamentals per garantir el desgast parell dels pneumàtics, així com un caminar lliure de vibracions i ple de confort

La cadena ha de mantenir-se ben greixada per evitar el començament de l'procés corrosiu i la generació de sorolls per frec. La tensió correcta evitarà talls inesperats i generarà un correcte funcionament de totes les peces de la teva moto.

Controlar periòdicament els frens és bàsic per a la teva seguretat. És molt important controlar el nivell dels líquids de frens i fins i tot canviar-regularment perquè aquest es mantingui fresc i així garanteixi l'òptim funcionament dels teus frens. Revisar l'estat de les pastilles de frens que treballen a fricció et permetrà estar segur que tens el complet control sobre la teva moto.

Comprovar l'estat de les llums davant i del darrere és fonamental per a la seguretat dels teus desplaçaments nocturns o en dies amb boira. Permeten que vegis i que et vegin. Hi ha diferents estils i afectaran tant a la teva seguretat com a l'aspecte de la teva moto.

Si la teva moto té líquid refrigerant és important comprovar el seu nivell per assegurar la correcta refrigeració del motor. El seu control i canvi és una tasca de dificultat baixa, però has de tenir en compte els consells dels fabricants. Aquesta tasca està relacionada també als km que recorris amb la teva moto.

Mantenir el nivell d'oli és fonamental, ja que és el fluid que redueix la fricció entre les parts mòbils del motor, a més de funcionar també com a refrigerant. Lubrica i actua com una fina capa que permet el moviment de les diferents peces sense desgastos prematurs. L'oli més prevé l'oxidació. Les viscositats canvien i es recomana seguir l’aconsellat per les primeres marques per mantenir la teva moto fort i en perfecte estat de manteniment.

Testimonis de clients.

Iñaki Bigatà Fages

Trato inmejorable de Marc. He ido un par de veces a revisar la moto y siempre me ha atendido a la perfección y ha tratado la moto como si fuera suya. Sin duda volveré.

Veure a Google

GM

Moto revisada en tiempo récord y súper económico.

Veure a Google

y. meulin

Me encanta este lugar no sólo por el Precio que tienen dando el mismo servicio que otros talleres q cobran el doble, tambien por la Rapidez y eficiencia. 0 preocupaciones en este taller, me avisan de cualquiera cosa q tenga la moto y me aconsejan e informan detalladamente y aunq van a piñón sacan tiempo para dialogar con el cliente y explicarte todo por encima de bien. Es mi lugar de confianza, sin duda

Veure a Google

Raquel Alvarez

Mi taller para las revisiones de la moto, ayer la llevé y como siempre me atendieron genial, felicidades por el gran trabajo que haceis.

Veure a Google

Carlos Roa

Muy rápidos y profesionales, seguiré llevándola siempre a este local para mis mantenimientos.

Veure a Google

wen-chih kao chiu

Revisión de moto calidad precio un diez!

Veure a Google

Carles Rius Prieto

Excel·lent, totalment recomanable. L'atenció al client és molt bona. Les reparacions rápides, de qualitat i a bon preu.

Veure a Google

Horari

DL a DV: 9.00 - 13.30, 15.30 - 19.00 h
Dissabtes: 9.00 - 13.00 h

Atenem
sense cita prèvia