Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Si no tens clar què és el que revisaran quan intentis passar la ITV de la moto, des de Fast Bikes volem donar-te alguns consells que contribuiran que vagis preparat i conscient de les conseqüències de cadascun dels resultats possibles de la inspecció.

Tingues en compte que si es tracta d'un ciclomotor, hauràs de fer la primera revisió als 3 anys, mentre que si es tracta d'una motocicleta serà als 4 anys anys. A partir de la primera inspecció hauràs d'acudir-hi cada 2 anys.


Quina documentació he de portar per a la ITV de la moto?

Hauràs de presentar la fitxa tècnica de la moto o la targeta de l'última ITV que hagis passat. Cal que portis el permís de circulació de la moto, el rebut de l'assegurança que tens contractat i el DNI.

Amb aquesta documentació t'has de presentar a l'estació que hagis triat, prèvia sol·licitud de cita.


Què revisen a la ITV de la moto?

La revisió de la moto és exhaustiva. Comprèn des de coses petites fins a aspectes determinants en el funcionament.

✓ La il·luminació de la moto serà revisada: llums davanteres i del darrere, llums de posició, de frens, intermitents i la de la matrícula.
✓ Els pneumàtics seran un dels punts més destacats, es comprovarà que el dibuix estigui dins dels marges legals (1.6 mm com a mínim) i en general el seu estat de conservació. Recorda que a Fast Bikes tenim ofertes increïbles en pneumàtics. No cal que els portis al límit.
✓ També miraran l'estat del seient, que els miralls siguin homologats, l'estat dels parafangs, les agafadores per al passatger, el manillar i el bloqueig.
✓ Es buscaran fuites al circuit de l'oli i de benzina.
✓ El funcionament dels frens, el estat de la suspensió i l'estat de la fuita també seran revisats.
✓ Es realitzaran proves per conèixer les emissions de CO2 i un test de emissió de soroll.

És a dir que la moto en conjunt s'ha de trobar en bon estat de manteniment.


Què passa si la ITV és desfavorable?

Si la ITV és favorable pots oblidar-te del tema fins d'aquí a 2 anys. Si és desfavorable haureu d'arreglar els desperfectes i tornar a la mateixa estació en un termini màxim de 2 mesos. És més complicat si l'informe és negatiu, ja que en aquest cas no pots tornar conduint la moto.

S'haurà de traslladar al taller que triïs perquè realitzin les reparacions necessàries i tornar-te a presentar en un termini màxim de 2 mesos. En cas contrari, hauràs de tornar a pagar per la ITV.

Un bon manteniment de la moto us permetrà passar la ITV quan ho necessiteu sense que això signifiqui despeses extres que siguin difícils d'afrontar. A més, tenir la moto a punt assegura que cada component executi bé la seva funció i que esgoti la seva vida útil sense problemes. A Fast BIkes t'oferim revisions des de €19.95. Volem posar-t'ho fàcil! Deixa'ns la teva moto abans de començar a treballar i retira-la quan pleguis. T'esperem sense cita prèvia al C/ Aribau 172 o al C/ Llacuna 108, Barcelona.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia