Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Conèixer les funcions de cadascun dels components de la moto ens permet entendre com tenir-ne cura específicament. El kit de transmissió és l'encarregat de transferir la potència del motor a la roda del darrere, després d'haver passat per la caixa de canvis. La cadena, la corona i el pinyó són els components del kit. Hi ha una relació adequada entre la quantitat de dents del pinyó i les de la corona. La relació òptima entre ells és la que estableix el fabricant, hi ha hores d'enginyeria dedicades al seu disseny. Normalment, modificar aquesta relació només és aconsellable quan canvieu l'ús d'una motocicleta d'enduro, cros o trial, a un ús urbà. Necessites sempre l'opinió d'un professional, l'equip de Fast Bikes està a la teva disposició per assessorar-te en allò que necessitis. Recorda que ens pots venir a veure sense cita prèvia.


#1 Components del kit de transmissió de la moto

Mentre que la corona i el pinyó tenen característiques específiques per a cada moto, les cadenes són universals. Al moment de triar una cadena hi ha 2 aspectes que són determinants. La resistència a la tracció és potser la més important i estableix quin és el límit de trencament de la cadena. Tenint en compte el pas, podeu comparar quina cadena és més resistent obviant els termes “reforçada” que moltes vegades va lligat a una nomenclatura comercial. La resistència al desgast és un altre aspecte definitori de la cadena i està directament lligada a la qualitat del tractament de l'acer, el tipus de casquet utilitzat i la utilització de retens i el seu tipus.

L'opció d'utilitzar retens o no, va lligada a l'ús que us doneu a la moto. La cadena sense retenes és més lleugera i augmenta lleument la potència, però necessita una lubricació permanent. Per a l'ús urbà la millor opció és la cadena amb retens ja que la protegeixen, evitant que s'embruti i mantenint la lubricació. Passa't pel nostre taller a Barcelona i et donarem la millor solució per a la teva moto.


#2 Cada quant canviar el kit de transmissió de la moto?

La durada del kit de transmissió varia depenent del manteniment que facis i de l'ús que donis a la moto. En condicions normals, amb una bona conducció i un greixatge freqüent de la cadena, sol durar entre 20.000 i 25.000 km. Tot i això et recomanem que el revisis cada 2.500km. A Fast Bikes tenim ofertes increïbles en kits de transmissió per oferir-te. Els nostres preus inclouen la mà dobra. Cuidem l'equilibri entre el preu, la qualitat i la rapidesa.

Et recomanem que t'asseguris que la cadena estigui engreixada periòdicament. Has de greixar-la quan encara està calenta, l'ideal és després de conduir-la, per dalt i per baix, mai pels costats. Per això és que si tries una cadena de color es veurà sense problema. Les cadenes d'acer natural són més propenses a la corrosió, mentre que les que porten baules daurades o platejades tenen un tractament orientat a evitar l'òxid.


El manteniment és la millor manera de cuidar la teva moto. Les revisions faran menys probable els imprevistos. Els nostres preus en revisions de moto et permeten que la teva moto sigui revisada per professionals i puguis dedicar-te a gaudir de la conducció. Volem ser el teu taller de confiança! Pots trucar-nos, escriure'ns o venir a veure'ns directament.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia