Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Si bé la mot s'associa al bon temps, també conduïm a l'hivern. De tots els accessoris per resistir el fred, els punys calefactables són els que faran que notis una veritable diferència en el confort al moment de conduir. Amb anterioritat els punys calefactables eren per a motos d'alta gamma però ara són accessibles per a tots els models. Si la teva moto no els porta de fàbrica hi ha models genèrics que funcionen perfectament. Des de Fast Bikes t'expliquem tot el que has de saber perquè t'animis i els provis.


Conduir la moto a l'hivern

Tant l'estiu com l'hivern ens obliguen a prendre precaucions en la manera de vestir conduir la moto. A l'estiu, malgrat la calor, cal cobrir el cos pel sol i per protegir-lo davant del risc d'una caiguda. A l'hivern ens hem de protegir del fred. La jaqueta, el calçat, el casc són molt importants, però els punts febles es troben a les unions entre les diferents peces. La cintura, els turmells, les nines i el coll són els punts determinants perquè el confort aconseguit per un bon equipament no desaparegui. Les mans són clau a l'hora de conduir i hem de sentir que tenim el control de la moto. El fred i el vent a què estan exposades poden entumir-les ia més que és una situació perillosa, no és necessari. Avui dia pots gaudir dels punys calefactables des de €97,95 amb la instal·lació inclosa a Fast Bikes. Sabem quant t'agrada la teva moto i t'assegurem que després de conduir amb els punys calefactables, al·lucinaràs.


Hi ha algun desavantatge en tenir punys calefactables?

Els punys calefactables converteixen l'energia elèctrica en calor. Aquesta energia prové de la bateria i per tant del combustible. No obstant això, la potència consumida és assimilable a la que utilitza una llum de creuament, la qual cosa significa que no notaràs diferència en el consum de gasolina. El funcionament és senzill però si vols conèixer més detalls et convidem a llegir el següent article en què s'aclariran els dubtes que puguis tenir sobre els punys calefactables. Si vols fer alguna pregunta no dubtis a contactar-nos, a Fast Bikes estarem encantats de respondre't via mail, telèfon o personalment. La instal·lació no és complicada, però convé que la faci un professional. Cal instal·lar un relé de tall perquè l'energia només flueixi quan estigui en contacte. D'aquesta manera evitaràs que per una distracció no puguis arrencar la moto l'endemà. A més a Fast Bikes tenim sempre les millors ofertes, no val la pena córrer riscos ni estressar-te.


Els punys calefactables són una de les grans idees per als motoristes. Un cop els proves no voldràs tornar a conduir a l'hivern sense. Es tracta de sentit comú i d'avaluar quant val el teu confort i seguretat a la moto. Recorda que no has de demanar cita prèvia a cap dels nostres dos tallers per venir a veure'ns. T'esperem a Aribau 172 o Llacuna 108, Barcelona.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia