Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Part del plaer de conduir una moto es pot veure reduït per les inclemències del temps. Necessites un equipament adequat si vols conduir la teva moto durant els mesos d'hivern. Les mans queden exposades a la velocitat i és una de les parts del cos que més pateix. Els punys calefactables són la gran solució al fred sense haver de portar guants enormes que no siguin apropiats per a la conducció.
Des de Fast Bikes volem explicar-te com funcionen els punys calefactables perquè puguis gaudir de la teva moto tot l'any.


Punys calefactables. Funcionament

El confort és meravellós! Els punys calefactables us permetran utilitzar guants relativament fins que no interferiran en la vostra seguretat en conduir. Et sentiràs en control de la moto en tot moment, cosa que es pot veure afectada amb l'ús de guants gruixuts.

Aquests punys utilitzen l'energia elèctrica de la bateria que es transmet al perímetre del puny, generant calor. Es tracta de resistències elèctriques que s'inclouen al puny i que et donaran una sensació de benestar de la qual no podràs prescindir una vegada els hagis provat.

Normalment tenen un commutador d'encesa i apagat, a més de poder triar entre 2 o més posicions d'intensitat de calor. És a dir, que regules la temperatura que sigui ideal per a tu, depenent de les condicions de cada dia.


Instal·lació de punys calefactables a la moto

Algunes motos porten els punys calefactables de fàbrica i altres estan preparades per a la seva posterior instal·lació. Si la marca de la teva moto no preveu la instal·lació en algun model en particular, hi ha productes genèrics que funcionen perfectament. Si et passes per Fast Bikes t'assessorarem encantats! Recorda que no necessites demanar cita per venir a veure'ns!

Et recomanem que deixis la instal·lació a mans de professionals ja que requereix la manipulació del circuit elèctric i tenir coneixements de com funciona. Un consell és que es col·loqui un relé de tall perquè l'energia només flueixi quan estigui en contacte. D'aquesta manera evitaràs deixar-los encesos per una distracció i que es gasti la bateria. Les instal·lacions de punys calefactables que realitzem a Fast Bikes asseguren que en desconnectar la moto el consum de bateria s'atura, pots quedar-te tranquil.


En el moment en què decideixes conduir la teva moto a la carretera en èpoques de temperatures baixes has de vigilar especialment la roba que tries, així com la durada del trajecte que realitzaràs. Conduir en un ambient fred 10 minuts, no és el mateix que fer-ho durant 40. Et recomanem que pensis en 3 capes: la primera ha de tractar-se de roba tèrmica, la segona pot ser una dessuadora o un polar i la tercera conformada per la jaqueta. Aquesta darrera és especialment important, ja que ha de resistir la pressió del vent i és aconsellable que sigui impermeable. Els punts clau són les unions entre les diferents peces: coll, nines, turmells i cintura. Hi ha gran quantitat de peces de roba al mercat que poden fer més fàcil i agradable l'ús de la teva moto en els mesos d'hivern.

Estem a la teva disposició per qualsevol dubte que tinguis sobre aquest tema o qualsevol altre relacionat amb la teva moto. Truca'ns, escriu-nos o vine a veure'ns. T'esperem!

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia