Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Realitzar un manteniment dels punts essencials és fonamental per assegurar el correcte funcionament de la moto i també per prevenir avaries. En general, les tasques de manteniment són senzilles i gens costoses. Des de Fast Bikes volem explicar-te com i per què has de revisar aquests punts per prevenir imprevistos i allargar la vida útil dels components. Pots revisar els punts tu mateix i acudir a professionals per a l'execució de les tasques o pots fer una revisió al taller, servei que et podem oferir des de €19.95!


#1 Canvi d'oli de la moto

L'oli compleix diverses funcions alhora i és essencial per al funcionament correcte del motor. Neteja el circuit arrossegant les impureses fins al filtre, evitant que segueixin circulant. Refrigera i lubrica cadascun dels components del motor formant una pel·lícula que separa les peces metàl·liques. Mantenir l'oli de la teva moto en bon estat és barat i pot prevenir avaries costoses. A Fast Bikes treballem amb la marca líder al món de la moto: Castrol. Garantia de qualitat i al millor preu.


#2 Sistema de frenada de la moto

Poder controlar la distància de frenada pot ser la diferència entre tenir un accident o no tenir-ne. Circular amb les pastilles de frens gastades pot generar que els discos es ratllin produint problemes d'acoblament i reduint l'efectivitat de la frenada. L'aparició de sorolls i vibracions a la parada poden ser signes d'aquest problema. No t'arrisquis! Realitza una revisió periòdica de les pastilles i discos de frens i queda't del costat de la seguretat.


#3 Pneumàtics de moto

Els pneumàtics són la única connexió que tens amb la carretera. Suporten el pes, la velocitat, les altes temperatures i la fricció amb diferents superfícies. És a dir, que són fonamentals quan pensem en la seguretat en conduir. Et recomanem que no arribis al límit del desgast, que controlis els signes d'envelliment, que paris atenció al desgast irregular i al augment del lliscament. Després d'una punxada heu d'avaluar si és possible la reparació del pneumàtic. Si tens dubtes vine a Fast Bikes i t'assessorarem, no val la pena córrer riscos innecessaris. A més, tenim ofertes increïbles perquè puguis canviar els pneumàtics sempre que sigui necessari.


#4 Kit de transmissió de moto

El kit de transmissió de la moto és l'encarregat de transmetre la potència del motor a la roda del darrere després de passar per la caixa de canvis. La durada dels seus components depèn de la qualitat que tinguin, de lús i el manteniment que li donis a la moto. La neteja, el greixatge i la tensió adequada són punts importants perquè la moto no falli ia més prevenir avaries greus. L'equip de Fast Bikes us pot ajudar en el diagnòstic i manteniment. No dubtis a venir a veure'ns, tenim els millors professionals i els millors preus en kits de transmissió!


#5 Filtre d'aire de la moto

L'aire és fonamental per generar l'explosió dins el cilindre. El motor succiona tot l'aire possible, amb el pas previ pel filtre d'aire que impedeix el pas d'impureses. Com més brut sigui l'entorn on conduïm més importància tindrà el filtre. Si no entra la quantitat necessària d'aire es redueix la potència del motor, s'alenteix la resposta de l'accelerador i el motor s'escalfa més del que és aconsellable.


#6 Neteja del motor

El material més present al motor de la moto és el metall. Sabem que l'òxid és el gran enemic del metall i si no eliminem la brutícia, aquesta retindrà humitat afavorint el procés d'oxidació, sobretot als cargols. Netejar els filtres ajudarà al funcionament correcte del motor. Netejar la cadena és fonamental per allargar la seva vida útil i permetre que faci la seva funció correctament. L'excés de greix en alguns punts pot afectar el funcionament òptim. Utilitzar els productes adequats és de vital importància. No dubtis a passar-te pel nostre taller a Barcelona i t'aconsellarem.


#7 Comproveu l'estat de la bateria

Les bateries no són eternes, però pots allargar la vida útil si la recàrregues periòdicament. Una descàrrega completa de la bateria genera un deteriorament ràpid de les plaques. La bateria és un acumulador denergia la funció principal del qual és posar el motor en funcionament. Has de mantenir els borns de connexió de la bateria amb els connectors de la moto tan nets com sigui possible. Hi ha una gran varietat de bateries al mercat, no dubtis a consultar amb un professional al moment de triar-la.


La millor manera de cuidar la teva moto és el manteniment. No deixis d'estar atent als petits símptomes i fes algunes revisions de rutina per evitar mals majors. Les revisions no només us permetran estalviar diners en el futur en avaries que podrien haver-se evitat, sinó que també et permetran conduir segur i amb la tranquil·litat que has reduït notablement la possibilitat de aparició d'imprevistos. Quan condueixes només has de gaudir de la teva moto i deixar les preocupacions enrere!

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia