Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Tenir un taller de motos de confiança no té preu! Qualsevol avaria o tasques de manteniment que s'hagin de fer pot ser un estrès si no tens un taller que generi confiança i tranquil·litat. Des de Fast Bikes volem donar-te alguns punts clau a tenir en compte a l'hora de triar un taller. No deixis la teva moto a les mans de qualsevol! Les instal·lacions són importants perquè els mecànics puguin treballar amb seguretat i professionalitat. La neteja i l'ordre no són punts més petits en un taller mecànic. També et volem explicar que hem obert un taller de motos nou al centre de Barcelona. Fast Bikes creix per estar cada vegada més a prop teu i posar-t'ho més còmode. Pots deixar-nos la teva moto abans de començar a treballar i retirar-la en acabar la jornada.


#1 Oferta dels millors preus

Tenir ofertes sempre disponibles, en diferents productes i serveis, posa en evidència una intenció de cuidar els clients. Molts tallers tenen com a objectiu facturar el més possible, a cada reparació o venda. T'aconsellem que cerquis tallers que intentin oferir-te bons preus, en qualsevol època de l'any. Aquesta actitud demostra que prefereixen reduir el valor de la factura a favor de fidelitzar-te. De vegades no és fàcil ser competitiu amb els preus, es tracta de reduir al mínim el guany i apostar que tornis quan necessitis alguna cosa pel teu mot. Fast Bikes sempre té ofertes increïbles per a la teva moto, ja es tracti de productes com de serveis.


#2 Rapidesa a l'atenció

La rapidesa en l'atenció d'un taller de vegades s'associa a la disminució de la qualitat del servei. Aquest és el desafiament! Fer ràpid però fer bé. Per poder assolir aquest objectiu, cal comptar amb un equip de professionals i no amb improvisats. Només la professionalitat i lexperiència permeten treballar ràpid sense cometre errors. A Fast Bikes som realistes, per això no et prometrem temps que no siguin possibles. De vegades pot ser necessari esperar una mica ja que en treballar sense cita prèvia, no sabem quanta gent vindrà cada dia al taller. La idea és estar a la teva disposició quan ho necessitis. Compte que sempre intentarem resoldre amb rapidesa i eficàcia les consultes i reparacions.


#3 Qualitat als serveis del taller

La qualitat dels serveis defineixen un taller i qualsevol negoci. Has de prestar especial atenció a la qualitat dels serveis oferts. Si trobes preus fantàstics però la qualitat no acompanya, no serveix de res. atenció personalitzada és fonamental, saber escoltar és part de la professionalitat que ha de tenir el teu taller de confiança. A Fast Bikes intentem sempre estar a l'alçada de les teves expectatives i fer la nostra feina de la millor manera possible. Volem fidelitzar-te i l'única manera de fer-ho és oferir-te un servei de qualitat.


#4 Transparència als serveis i pressupostos

Per mantenir les coses clares cal ser transparents i parlar de manera clara. Les tasques a realitzar al taller sempre han de comptar amb l'aprovació del client, prèvia acceptació d'un pressupost. Sabem que hi pot haver imprevistos, però sempre cal demanar la conformitat al client si el pressupost varia sobre la marxa, a causa de l'aparició d'imprevistos. És fonamental que puguis veure com treballen al taller, no et fiïs de tallers on el mecànic queda amagat amb la teva moto. A Fast Bikes treballem a la vista de tots els nostres clients. Podeu veure cada tasca realitzada i els passos seguits. La transparència dóna confiança. Podem passar-te el pressupost pels serveis o productes que ens defineixis a través de la nostra web. Et contestarem com més aviat millor. També ens pots trucar o venir a veure'ns.


#5 Atenció de gran varietat d'avaries i venda de productes

És fonamental que en el moment de triar un taller per a la teva moto, et decantis per un que sigui capaç de solucionar tota mena de avaries. De vegades passa que si tries el taller pel preu, els mecànics no tinguin formació àmplia ni experiència adquirida. És important que puguin proveir, a bon preu, les peces necessàries per a la reparació. Pot passar que els serveis del taller tinguin preus ajustats però que després els recanvis tinguin preus més alts. Productes com oli, pastilles de frens o pneumàtics es poden disparar. A Fast Bikes t'oferim uns preus excel·lents i el nostre equip de professionals està altament capacitat.


L'objectiu és trobar un taller on t'escoltin, confiïs en els seus professionals i t'ofereixin bons preus. Pareu atenció a tots aquests punts al moment de provar un taller de motos nou. A Fast Bikes el compromís és amb els nostres clients. Volem que et sentis còmode i que ens ajudis a millorar. Les teves opinions i suggeriments sempre són benvinguts. Posa'ns a prova! T'esperem a qualsevol dels nostres dos tallers a Barcelona.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia