Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

Tallers de MOTOS en Barcelona | Sense cita previa

Idioma: ES CA

Les vacances són per relaxar-nos. En imaginar un viatge amb moto reconeixem que poden ser unes vacances ideals i inoblidables. Aire lliure, ruta i la teva moto són una combinació perfecta. No obstant això, hi ha alguns punts que has de tenir clar abans de començar l'aventura. Recorda que al moment de conduir hauràs d'estar molt atent, encara més si són trajectes més llargs que als que estàs acostumat.

Des de Fast Bikes volem donar-te alguns consells que contribuiran que les teves vacances amb moto siguin úniques i espectaculars


Revisió de la moto

El punt més important és que el teu moto estigui a punt per poder fer un viatge llarg. Realitzar una revisió de la teva moto pot evitar sorpreses desagradables. Comprova el nivell de oli i, si cal, canvia'l. Recordeu que conduir amb l'oli en mal estat pot provocar avaries cares en relació amb el baix cost de l'oli.

Assegureu-vos que la cadena està engreixada i que la tensió sigui la correcta. Comprova el líquid de frens, així com pots frenar fàcilment i que controles la distància de frenada. El líquid refrigerant és un altre punt a controlar, així com que els llums de la teva moto funcionen correctament.

L'estat dels pneumàtics és fonamental per tenir el control de la moto i per a la seguretat en conduir. Recorda que a Fast Bikes realitzem revisions des de €19.95! Si la revisió la fa un professional sempre és més segur i donarà tranquil·litat al moment d'agafar la ruta.


Equip adequat per conduir la moto a l'estiu

Les altes temperatures no impliquen que haguem d'anar amb la pell descoberta conduir la moto. Les caigudes són igual de dures a l'estiu que a l'hivern. El casc i els guants són imprescindibles. Un casc integral protegirà la teva cara en cas de caiguda i pel que fa als guants, et pots decantar per uns de pell d'estiu, amb els que no et suaran les mans. Les botes de canya curta d'estiu són una bona opció, ja que tenen teixits perforats que les fan permeables a l'aire.

Hi ha jaquetes i pantalons ventilats, els teixits dels quals permeten el pas de l'aire amb la consegüent reducció de la sensació de calor. Si bé aquest equipament no és necessari en el dia a dia, a viatges llargs és altament recomanat.


Equipatge en els viatges amb moto

El pes s'ha de repartir a la moto de manera que ajudi a mantenir l'equilibri. Distribueix equitativament i equilibradament el equipatge de llarg a llarg de la moto. La simetria a les maletes de la moto és fonamental. No oblidis portar unes tovalloletes humides per netejar bestioles del casc i dels miralls, perquè no interfereixin en la teva visibilitat.

Has de ser extremadament previngut en rutes acabades d'asfaltar o amb les reparacions de quitrà, ja que les rodes rellisquen més.


Les vacances han de ser tan perfectes com sigui possible. Un viatge amb la teva moto ho has de recordar pels llocs que has conegut i el plaer de conduir, no per avaries, imprevistos o qualsevol altre punt negatiu. Recorda hidratar-te bé abans de pujar-te a la moto i evita les hores de més calor. Us recordem que us esperem als nostres dos tallers a Barcelona, excepte entre el 13 i el 26 d'agost que estarem gaudint de les nostres vacances.

Horari tallers:

Dilluns a divendres:

9:00 - 13:30, 15:30 - 19:00 h

Dissabtes:

Sucursal Bac de Roda: 9:00 - 13:00 h

Sucursal Aribau: Tancat

Atenem sense cita prèvia